Bra verktyg

Idag kom min första beställning från lookfantastic.com. Frakten är gratis och paketet kom på 10 dagar. Lookfantastic har också en del naturkosmetik men kolla upp INCI för de slänger in lite allt möjligt under fliken NATURAL & ORGANIC.

I paketet låg ett nagelvårdskit från Tweezerman. Ingen direkt koppling till naturkosmetik annat än att det sparar både pengar och miljö att köpa bra saker som håller. Så resonerar jag med det mesta! Heller bra och dyra grejer som håller!

Har tidigare köpt pincetter från Tweezerman till både mig, mamma och mormor (så bra grepp för 90-åriga momor). Deras pincetter är verkligen top of the line!

Nagelvårdsverktygen verkar också riktigt bra. Har hunnit testa lite. Filen i mitten kommer jag inte att fila naglarna med i alla fall då jag uteslutande använder glasfil.

Det som ser ut som en pincett, Mini Cuticle and Hangnail Snipper, tar man bort överflödig hud med och knipsar av nagelband som sticker ut.

Den andra, Mini Cuticle Pusher and Nail Cleaner, används för att göra rent nageln både ovanpå och under, som en hovsticka.

Tweezerman är från USA men kan köpas lite varstans. Har köpt några av pincetterna från Strawberrynet som är ett slags outletsite för kosmetika o dyl. Numera är de ibland t o m billigare att handla från lookfantastic.com eller feelunique.com.

Skall du investera i en ny pincett eller andra metallverktyg för skönhetsvård rekommenderar jag verkligen Tweezerman!

Har ni testat Tweezerman?  Vad tycker ni?

Annonser
9 comments
 1. Jo tack, jag märkte att de stoppar in lite allt möjligt där. Tyvärr gjorde jag inte så grundlig research så jag fick hem en del skit trots att det var under ”naturligt”-kategorin./N

  • Trist! Tråkigt att åka på en sådan nit.

   Om man är riktigt petig måste man ju t o m kolla specialiserade shopar som Naturisimon och Love Lula. T ex Ammonium Laureth Sulphate och Cocoamidopropyl Betaine finns i Triologys produkter som finns hos både N och LL.

 2. Michaela said:

  Jag tycker Tweezerman är kassa! På riktigt! Förstår inte hur alla andra kan älska dem. Kanske bättre än random skit man köper på Ica men inte bra.
  Den bästa pincett jag någonsin ägt köpte jag på Kicks för flera år sedan, det stod Timor på själva pincetten. Den tog varje hårstrå på första plocket, hur kort det än var, och ändå nöp den aldrig någonsin huden bredvid. Helt magiskt. Tweezerman får jag plocka på samma strå gång på gång, samt dessutom ofta nypa mig i huden.
  Så ledsen att jag slarvat bort min suveräna timorpincett. De andra timorpincetter jag hittar var iaf lite bättre än Tweezerman, men ingen har nått upp till den första modellen jag köpte.

  • Det låter ju inte bra alls. Låter ju som att det var något fel på din Tweezerman. Alltid tråkigt när favoriter förvsinner också.

   • Michaela said:

    Jag tror inte det, för jag har prövat två stycken. ;P
    Ja, konstigt är det, för alla andra verkar ju älska dem…

 3. Lisa H said:

  Hallå där! Hittade hit via Hanna på Naturligt snygg och kommer absolut återkomma, kan inte få nog av alla bra ”naturliga” bloggar, ni är en ovärderlig hjälp i min strävan att välja mer naturligt och ekologisk till badrumshyllan 🙂

  • Vad kul!

   Om du undrar något särkilt är det bara att fråga i kommentarsfäletet eller maila mig.

 4. Pernilla said:

  Jag har bara Tweezermans pincett och den är super bra! Annat kan man inte säga….
  Jag tittat länge på deras ögonfransböjare, men har inte ännu slagit till 🙂
  Kanske en vacker dag…..

  • Kul att du också gillar pincetterna!

   Tror säker att deras ögonfransböjare är bra. Jag har en från Shiseido som är superbra. Det brukar pratas om den och Shu Umeras som de bästa på marknaden. Jag har båda och tycker mest om Shiseidos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: