Fynd på iHerb- del 1

Åter till min kära favorit iHerb. Utbudet är enorm och helt överväldigande till en början. Tänkte ge mina bästa tips på vad som är bra att handla från dem. Därmed inte sagt att det finns mycket annat bra. En bra vägledning är alla recensioner som finns vid varje produkt.

Allt på iHerb är verkligen inte naturkosmetik men det finns mycket! KOLLA INCI!

iHerb.com

Aubrey Organics

Ni som känner mig i den naturkosmetiska bloggosfären vet att jag älskar Aubrey. IHerb har stora delar av sortimentet. Bara att shoppa loss på hudvård, hårvård, kroppsvård m m. Finns många småflaskor och resekit att testa om man är osäker.

Now Foods

Detta företag grundades redan 1948 och är främst inriktade på kosttillskott men sortimentet rymmer så mycket mer. Jag brukar köpa vegetabiliska oljor och eteriska oljor från Now Foods. Det finns även fasta fetter som sheasmör och kokosolja.  Priserna är bra och kvaliten superb.

De har också en hel del färdig kroppsvård. Har inte testat något från dem och har inte full koll men det verkar vara bra produkter. Hittade phenoxyethanol i ett balsam så kolla INCI. Har någon testat?

De har också mycket prisvärda matvaror som i Sverige skulle platsa på hälsokost. Har köpt Agave-sirap och Stevia till mycket bra pris från Now Fooods.

Flytande tvål

Flytande handtvål är löjligt prisvärt hos iHerb. T ex finns Dr Woods flytande tvålar för omkring $9 för 946 ml,  Dr. Bronner’s Magic Soaps för ca $15 för 944 ml, Desert Essence ca $12 för 946 ml, Natures Paradise tvålar $8.00 för 236 ml, Organic Indulgance kostar en knapp halvliter refill $7.65 o s v.

Alla flytande tvålar syns inte när man söker på Liquid Soaps så man får klicka runt en hel del för att hitta alla godbitar.

Tandkräm

Stort utbud och bra priser. Läs som vanligt INCI och kolla recensionerna. Mina favoriter kan ni läsa om här och här.

Matvaror

Det finns också massor av matvaror till bra priser. Spana in teer, kakao och choklad, nötter, olika naturliga sötningsmedel, ekologiskt godis och mycket mer.

iHerb är verkligen jättelikt och man kan slösurfa där i många timmar. Kvalitén här hög men glöm inte att kolla INCI på kosmetika. Allt är verkligen inte ren naturkosmetik, ungefär som i en vanlig hälsokost. Ibland stämmer inte INCI i produktinformationen så om man tycker att det ser konstigt ut lönar det sig att dubbelkolla på tillverkarens hemsida.

Fler tips kommer i nästa inlägg!

8 kommentarer
  1. Johanna sa:

    Hej! Kan du tipsa mig om en riktigt bra hudkräm på iherb? Är så torr i hyn, både kropp och ansikte. Tacksam för hjälp! Mvh Johanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: