Det kom paket

Paketet från Love Lula anlände efter fyra dagar. Det enda jag betalade för i paketet var foundationen. Det andra var gratis. Neals Yards bubbelbadet innehållre tyvärr saker som jag helslt undviker. Mer om det en annan gång. Skall bli spånnande att testa JMO-balsam för första gången.

Har ni fått något kul den här veckan?

Annonser
8 comments
 1. Sani said:

  Jag som trodde att Neals Yard produkter är rena. De har fått bra recensioner på flera andra blogg, men synd….Väntar på ditt utlatande om bubbelbadet.

  Må så gott

  • Det jag inte gillar i INCI är Cocamidopropyl betaine och Polysorbate 20. Den första är en vanlig tensid som också används av bl a Mádra och Deep Steep. Den andra är ett emulgeringsmedel som inte är farligt direkt men det finns andra mer naturliga alternativ.

 2. Lotta said:

  Beställde 100% Pures foundation häromdan och fick hem den igår. Har inte hunnit testa den ordentligt men hittills känns den väldigt bra!

   • Lotta said:

    Ja jag har varit sugen på den ett tag, verkar vara många som älskar den. Men så finns det några som avskyr den, som t.ex. Ellinor på Beauty & Nature, och därför har jag tvekat lite. Den är ju ändå rätt dyr. Men jag tycker att den verkar lovande, har dock inte använt den en heldag på jobbet och så än..

    • Ne Ellinor var inte överförtjust. Å andra sidan gillar ju inte jag Nvey Fluid som hon gillar så mycket. Varifrån köpte du den? Det är nog nästa foundation att testa för min del, kanske Organic Glam står på tur också.

     Idag har jag smetat på Creme Deluxe för glatta livet, så kul att se det fina resultatet! Hannah skrev ju att den tar bort 10 år från ansiktet så jag borde se ut som 14 då haha!

     • Lotta said:

      Nä alla är ju väldigt olika när det gäller sånt. Jag köpte den från eleven.se. Härligt att den varianten verkar passa dig bättre! Jag var lite inne på den också innan jag bestämde mig. Tyckte att den verkade lite odryg, upplever du den som det? Haha ja om det bara är huden som ser ut som 14 igen tackar jag inte nej, men i övrigt – nja. Om du vill kan jag återkomma när jag testat 100% pures lite mer?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: