Paket från K pour Karité till bra priser!

Om ni är nyfikna på K Pour Karitéhar Campadre en kampanj med två paket, ett för dam och ett för herr. Perfekt julklapp både till de inbitna naturkosmetiknördarna eller till vem som helst! Passa på att fynda, erbjudandet gäller t o m 18 nov kl 08:00.

Dampaketet innehåler Gentle Schampoo, Repairing Conditioner och Hair Styling Cream, kostar 279 kr istället för 470 kr.

Herrpaketet innehåller All-Over Schampoo, Hair Scrub, Strong Hold Gel och Anti Hair Loss Lotion, kostar 379 istället för 615 kr.

För mer information om varje produkt, kolla K pour Karités hemsida. Tyvärr verkar det som att schampona innehåller Sodium lauryl sulfate : (. Väldigt konstigt med tanke på deras höga ambitioner K pour Karités. Stämmer detta verkligen? Någon som vet? Bra schampo att börja med om man vill byta till naturligt men inget för mig.

Campadre är Skandinaviens största privata shopping klubb med reducerade priser, ofta upp till 60% rabatt, på märkesvaror. Medlemskapet är gratis och man har inga förpliktelser.

Har fyndat märkesvaror här många gånger.T ex Mádra Ecocosmetics Your Most Loved Products för 99 kr inklusive frakt. Förra veckan hade de en kampaj med Greensmile Bamboo- bambuhanddukar i fantastiskt kvalitet. Var på vippen att köpa men kände att jg inte behöver några handdukar nu.

Om ni inte är medlemmar kan ni klicka här!

Annonser
5 comments
 1. Lotta said:

  Har alltid tänkt att Campadre inte är nåt för mig då jag inte är så intresserad av märkesvaror, men om de har såna grejer också så verkar det ju bra!

  • De har inte bara dyra märkesvaror utan mer kvalitetssaker från kända tillverkare. De säljer mycket barnkläder, husgeråd m m. Dr Hauschka säljs också ibland.

 2. Annette said:

  Fick häromdagen ett nyhetsmail från K pour Karite där de informerade om att de nu släpper ett shampo med ny formula, 0% sulfat – jaaa!!! Äntligen! Min vana trogen tittade jag på INCI som stod lite längre ned i mailet och hittade, som tredje ingrediens… sodium lauryl sulfate – ????? Rätta mig gärna, men är inte det SULFAT?!?!?! Att det inte ska gå att lita på ens s.k. ekologiska producenter!!! De tror tydligen att potentiella kunder är totalt blåsta, verkar det inte så?! Men det är ju just vi som INTE vill förgifta oss som kollar INCI – andra kunder tar de kemikaliestinna produkter som antingen är billiga eller som det görs tillräckligt mycket reklam för.
  Och som detta inte vore nog så har K pour K , som gör stor affär av att de inte inte använder henna i sina hårtoningar, nu lanserat en ny produkt ”poudre” som ska täcka grå hår mer, som innehåller just HENNA!!!

  • Visst är det en sulphate.

   Det där med ekologiskt eller inte är inte en absolut. Mycket marknadsförs som fritt från än det ena än det andra. Sedan ersätter man något dåligt med något lika dåligt som inte är lika känt. Det är trist men så är det.

 3. Annette said:

  (Ehh, det var en retorisk fråga, naturligtvis är SLS en sulfat, det säger om inte annat namnet! 🙂 Och det är verkligen välkänt och inte något substitut som vissa andra ingredienser. 🙂 )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: