Salong Jojoba

Ekofrisör Jojoba

Häromdagen var jag på Salong Jojoba som ligger i Mölndal stax utanför centrala Göteborg. Jag tog indisk huvudmassage och en vanlig klippning. Superskönt med massagen och annorlunda. Kan verkligen rekommendera. Klippningen har jag inget att anmärka på. Man kan också färga håret med växtfärger på Salong Jojoba. Alla ni som bor i Göteborgs-området, gå dit om ni vill bli fina i håret och avslappnad på naturlig väg.

Annonser
7 comments
 1. Lotta said:

  Kul att höra nån som varit där! Jag har varit nyfiken jättelänge men vill egentligen inte lämna min frisör. Låter henne inte använda sina konventionella produkter i mitt hår bara.

  • Vill egentligen inte heller lämna min frisör men var tvungen att testa ändå. Har inte tagit upp det där med onaturliga produkter med min frisör än. Går dit så sällan och känner att det inte är värt allt tjöt det blir. Hon har tagit in Kevin Murphy som marknadsför sig som sulfatfritt så hon är säkert lite intresserad så nästa gång kanske.

 2. Agnes said:

  Vad roligt 🙂 Ska tona håret hos min vanliga konventionella frissa imorgon, men det blir faktiskt sista gången har jag bestämt. Sen tänker jag försöka färga det hemma med örthårfärger. Sist jag tonade det färgade jag nämligen håret brunt och det blonda lyser igenom nu efter ett par månader, men nästa gång kommer det sitta mycket bättre och antagligen matcha min naturliga hårfärg bättre så jag hoppas att jag kommer slippa färga det konventionellt igen. Sen finns det faktiskt en ekofrissa här i stan som jag kan gå till i fortsättningen 🙂

  • Härligt att gå till frissan! Kollade på ekofrisören i din stad. Verkar riktigt bra. Tycker absolut att du skall använda växtfärger o fortsättningen, har alltid tyckt att all form av hårfärgning känns lite läskig….

   • Agnes said:

    Ja, blev riktigt nöjd 🙂 Ska absolut gå dit och fråga. Men jag har gamla blekningar och toningar i håret vilket kanske kan ställa till det lite, så jag vet inte hur det skulle bli. Men man kan ju alltid hoppas! Håller med!

 3. Hanna Li said:

  Åh så du gick dit! Vad kul! Jag har länge övervägt det själv men är så förtjust i min nuvarande frisör, men får å andra sidan stå ut med högst tveksamma produkter.
  Hur kommer du att göra – fortsätta gå till gamla eller kommer du alternera med denna framöver?

  • Jag vet inte riktigt. Känner mig så trygg hos min gamla frisör. Det var absolut inget dåligt hos Jojoba men har man haft samma frisör i 10 år känns det lite läskigt. Lätt att be henne att inte använda några produkter på mig. Klipper mig bara, behandlar aldrig håret på något annat sätt. Om jag skulle färga eller liknande skulle jag gå till jojoba och göra det i alla fall. Tycker färger är superläskigt!! Har faktiskt aldrig färgat, slingat eller ens tonat håret. Har inga hål i öronen heller haha. Kör ganska naturel på det sättet men jag är fåfäng annars och är noga med kläder och smink. Måste komma från min mamma som är likadan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: