Vinn något från Sandras hus

Har fått den stora äran att lotta ut valfri vinst från fantastiskt fina Sandras hus som jag skrev om häromdagen.

För att vara med och tävla behöver ni titta igenom sortimentet, välja en favorit och motivera varför ni skulle välja just den produkten.

Tävlingen pågår till torsdag 15 december och en vinnare kommer att lottas fram. Vinnaren får då sin favorit ur sortimentet.

Här kan ni läsa vad jag skulle välja…

Lycka till!

Annonser
21 comments
 1. Ylva T said:

  Jag skulle definitivt välja Orange Bliss Bodybutter! Älskar allt som har med citrusfrukter och göra (och som är naturligt, såklart). Tror denna skulle passa fint till min insmörjningsprocedur innan jag går och lägger mig. 🙂 Tack gör en fin blogg!

 2. Kerstin said:

  Jag skulle välja Orange Bliss Bodybutter, låter som något som både min hud och mina sinnen skulle behöva nu i vintermörkret =)

 3. Hanna Li said:

  Jag har också spanat in shea-bodybutter med doften Orange Bliss! Nektarin- och apelsindoft låter så fräscht och väldigt ”jag” och shea skulle trösta och lugna min vintertorra kropp i vinter.

 4. Agnes said:

  Åh, vilken spännande tävling! Jag är gärna med och tävlar, tycker att det är så roligt med handgjorda produkter 🙂

  Body butter är himla bra på vintern! Därför skulle jag vilja vara med och tävla om ett body butter med doften Orange Bliss. Tycker att det låter jättehärligt och att det luktar citron, apelsin och nektarin gör mig bara ännu mer nyfiken 🙂

 5. Anna said:

  Orange Bliss Bodybutter låter verkligen helt fantastiskt, har slutat använda tvål när jag duschar och smörjer in alla torra ställen med body butter efteråt istället – min torra vinterhud har fått ett helt nytt liv! Det finns knappast något bättre sätt att att vakna upp i vintermörkret. 🙂 Tack för en fin blogg!

 6. Rebecka said:

  Jag skulle nog välja ”Ceratstift med rapsolja och bivax” 🙂 Kanske låter konstigt, litet och ja, men det lät bra.
  Har ju insett hur mycket skit det är i alla andra cerat nu, så nu jagar jag något bra cerat utan parfym, eteriska oljor osv.
  Fast å andra sidan är det väl inget man behöver vinna, ser jag jag mycket väl skulle kunna köpa det själv vid näsa penning.
  Härlig sida. 🙂
  För att blir mera personlig då till dig Ingrid.. jag vet att du tvättar dig med bara olja nu.. men hm. Vad tror du om att köpa en tvål med raps i då? Eller tror du att tvål överhuvudtaget är dåligt för oss atopiker?
  Personligen har jag ju lite svårt för det där oljiga. :/ Man vill ju kunna rengöra med något… haha. Det märks att jag har använt en uppsjö utav utorkande produkter va? Alldeles rätt gissat 😉

  • Tvättar mig faktiskt med tvål till viss del, under armarna och fötterna och ibland intimtvål. Använder inte tvål någona annanstans. Om man vill vara noga kan man smörja olja över hela kroppen innan dusch som jag skrivit om här: https://ingridbbeautiful.wordpress.com/2011/10/26/battre-sent-an-aldrig/

   Ja gud så mycket skit man har kämpat med genom åren. Min tvättregim nu är tvål på valda ställen, helst olja innan och korta och svala duschar. Ta inte för mycket olja heller för då tröttnar man bara på allt kladd och ev halkar i duschen.

    • Rebecka said:

     Jaså? kan man det också 😉 Jag lär mig här haha. Känner mig vilse i pannkakan. Ska kika på det! Fast det är ju så trevligt att bara köpa färdigt. Det har sin charm det med.

     • Absolut är det fab att köpa färdigt. Jag blandar lite. Sandras hus är ju hemgjort och dessutom billigt.

   • Rebecka said:

    Ja, just.. sorry. Klart att du använder tvål under armarna 😉 Förlåt! haha.

    • Det behöver du inte be om ursäkt för! Jag hade inte luktat hallon annars hehe.

  • Sandra said:

   Rebecka,
   jag kan ordna en burk med 15 ml i till dig ( en likadan burk som lavendelceratet) om du vill ha en sådan istället.
   Mvh Sandra

    • Sandra said:

     Om du inte vinner så mejla mig bara så gör jag en till dig. Jag tar 35:- för dem eller om du vill ha en direkt. Frakten blir 12:-

     Mvh Sandra

 7. Helena said:

  Badmuffin för torr hud med doft av lavendel låter ju spännande när den ska brusa i vattnet. Det vill jag prova! Jag älskar ju ett hett bad efter cykelturen hem från sta’n.

 8. Caroline K said:

  Jag hade valt Orange Bliss Bodybutter, som många andra och verkar vara nyfikna på! Jag kan verkligen inte få nog av bra insmöjningsprodukter nu på vintern för min torra hud, och ett som är såpass naturligt skulle verkligen inte vara fel! Jag håller på och byter ut min hud- och hårvårdsrutin just nu, målet är att bli helt ”naturlig” så det hade inte skadat med lite hjälp på traven! 😀

  • Sandra said:

   Caroline, det är helt naturligt, ekologiskt odlat oprocessat rättvisemärkt Sheasmör från ett kvinnokooperativ i Ghana, Svensk kallpressad rapsolja från Gunnarshögs gård på Österlen och eteriska oljor.

   • Natruligare kan det inte bli!!!!
    Du är numera min absoluta favorithemkokare som säljer sina produkter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: