Tyvärr inte så behagligt ansiktsvatten

GoW Strawberry Hydrating Mist och GoW Peach Hydrating Mist. Dessa ansiktsvatten innehåller i stort sett samma sak men har olika fruktextrakt som såklart doftar olika men också har olika effekt på huden. Läs mer om det här.

Egentligen gillar jag de här, de återfuktar, lugnar och doftar underbart. De enda problemet är smaken på läpparna efter en dusch, det smakar förskräckligt beskt. Tror att det är trollhasselvattnet som ger det. Tror inte att jag kommer köpa igen.

Bäst: Dofterna.

Sämst: Den beska smaken på läpparna.

Ingredienser: Peach Fruit Distillate/ Strawberry Fruit Distillate, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Hamamelis virginiana (Witch Hazel), Rosa Damascena Hydrosol, Salix nigra (Black Willow Bark), Tamarind Seed Extract, Leucidal Blend.

Kan tillägga att jag inte är helt säker på hur bra konserveringsmedlet Leucidal är. Det är i alla fall mer naturligt än Optiphen GoW använde förut. På hemsidan står fortfarande att det kan vara en blandning men enligt kundtjänst innehåller i alla fall de jag har bara Leucidal.

5 comments
 1. Men vad äckligt! Så smakar min salicylsyregel om man får den på läpparna, men inte den hydrating mist jag har hemma. Ingen av de jag testat har smakat så, och då har jag också testat jordgubb. Skumt!

  • Mmm. Konstigt att jag kännder den smaken så starkt. Alla känner inte beska på samma sätt (beror på något enzym i munnen) men jag känner det ofta väldigt starkt.

 2. Caroline K said:

  Har du prövat att ”suga in läpparna i munnen” medan du sputar på det? Haha, visste inte hur jag skulle förklara det bättre, men hoppas du förstår vad jag menar! Om du inte får det direkt på läpparna så kanske det inte smakar så illa? 🙂

  • Förstår precis! Jo jag har testat det och det blir bättre men rätt vad det är så kommer den beska smaken i munnen ändå… Tack ändå!

 3. Lydia said:

  Shoppingguide för GoW skulle uppskattas ENORMT!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: