Pilates

Har alltid gillat att träna hemma. Tidigare har jag mest gjort klassiska övningar men har tröttnat på det. Pilates känns som en träningsform för mig. Kan man dessutom göra var som helst. Har inte ägnat mig åt det frekvent äuhm….än. Däremot har jag kollat på väldigt många videos. Hittade en superbra och snygg youtube-kanal och hemsida.

Blogilates

youtube-kanalen, till höger, har hon samlat flera olika spellistor för vad man vill träna och olika passande program. Borde hänga mer på den kanalen (och följa videorna) istället för att slösurfa naturkosmetik haha.

Annonser
11 comments
 1. Haha! Just Blogilates hittade jag till tidigare i veckan. Jag försöker komma in i rutinen med styrketräning på gym varannan/var tredje dag och videos hemma de andra dagarna. Jag gillar http://www.youtube.com/user/dashama/ också, det är yoga.

  • Lustigt! Vad duktig du är som tränar så!

   Fin kanal! Jag är inget fan av yoga tyvärr. Det borde vara bra för mig men jag tycker att det är så trååååkigt. Kanske skall ge det en chans med den här nya superkanalen 🙂

   • Nänä, jag tränar inte så nu, jag försöker göra det ;P Nu ligger det på ett gympass i veckan med kanske två dagar hemmaträning. Ska försöka våga mig ut i den större gymsalen (håller mig till tjejgymmet nu) där det finns fler maskiner…

    • Du är jätteduktig ändå! Tränar typ inget aktivt just nu annat än att gå raskt några gånger i veckan.

     Förut tränade jag på ett gym med massa studenter men också många biffar som knappt nådde till handtagen på maskinerna. Där finns också ett ”tjejrum”. Jag tränade i båda, märkte ingen skillnad i hur folk tittade. Testa en gång i den stora salen!

     • Men där är så mycket folk…! Nåja, när min trasiga arm har läkt nästa vecka ska jag testa. Eller så testar jag ett annat av gymmen inne i stan! Dom kanske har större tjejgym 😉

 2. Estelle said:

  Tror att det kan vara svårt att träna pilates själv och göra rätt om man aldrig har testat det med en instruktör/ledare, annars hade jag försökt mig på det med…
  Hoppas att du får till det hur som helst!

  • Håller med dig till viss del men å andra sidan har jag aldrig upplevt att man får individuell hjälp av en instruktör ändå. Tränat en hel del gruppträning innan och där kan man se andra som gör totalt fel utan instruktören reagerar. Är man bara lite om sig och kring sig och kanske har en spegel till hands tror jag att det går utmärkt hemma. Lite erfarenhet av hemträning skadar ju inte heller.

 3. Youtube är fantastisk även när det gäller träning. Helt otroligt fantastiskt att de lägger upp träningsvideos. Jag brukar köra lite allt möjligt. Bra tycker jag!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: