Vilken skillnad.

Bild lånad från Salong K.

Här har vi någon som är nöjd med B2 Serum. Har dessvärre inte hårdtestat ordentligt än men jag får inte direkt resultat som ovan. Har å andra sidan inte småkrulligt hår och fönar det inte heller.

Någon som testat B2 ordentligt?

Annonser
7 comments
 1. Men alltså, förlåt min cynism, men får man ”hjälp”, som hon skrev, med applicering och föning är det ju inte speciellt svårt att bli snygg i håret…

  Hon har verkligen ett vackert hår! Önskar så jag vore rödhårig!

  • Nej inte direkt. Däremot förstod jag det som att hon aldrig blivit så snygg tidigare trots föning och produkter.

   • Jo, men det kan ju lika gärna varit en duktig kille som hjälpte henne. Tycker att mitt hår alltid ser ut så när jag får det fönat.

 2. Sara J said:

  Hej, Ja jag har. Jag var uppe på vintermarknaden i Jokkmokk och besökte fabriken när de lanserade B2. Har ett otroligt skört och tunt hår och vad jag än har gjort tidigare går mina längder sönder. Jag är en typisk ”råtta” i hårfärgen och har försökt vara mörkhårig men jag ser inte klok ut i det. Därför brukar min frisör få sätta några slingor i det. Efter att jag började använda B2 serumet så är mitt hår helt otroligt! Framför allt så har jag PRECIS fått längden nedanför axlarna och det har aldrig hänt förut samt så går det inte sönder nå längre. *Lycklig*. Min frisör är helt galen i produkten efter att hon sett resultatet. Hon har börjat sälja den på sin salong. Sen kunde man ju önska att man hade ett sånt hårfall som på bilden 🙂 Det fixar nog tyvärr ingen produkt i världen med mitt hår i alla fall. //Sara

  • Härligt! Måste verkligen gå in för att använda det mer nu efter din historia.

 3. Lisa A said:

  Hej. Jag har testat detta (ca halva flaskan). Kan inte påstå att jag får resultatet ovan tyvärr… Älskar doften och konsistensen och hade verkligen önskat att det funkade på mitt hår. Har axellångt, slingat hår. Använder eko-schampo och balsam. Det är inte skadat (eller jo det är ju slingat men inte trassligt eller frissigt) och inte heller lockigt. Kanske funkar det bättre på lockiga eller lite kraftiga hår? Synd för jag hade verkligen velat tycka om det mer. Nu använder jag ldet bara lite i topparna då håret blir ””tugnt” annars.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: