Blev visst lite från Bio-Naturel också..

Det blev visst en beställning från Bio-Naturel. Dr Hausckha och 10% på allt blev för frestande. Fick ett mejl med rabatten där koden tydligen är personlig men googla ”gutschein bio-naturel” så kommer flera koder. Bara att testa till man hittar någon som fungerar. Ingen idé att jag skriver någon här för det ändras hela tiden. När man sedan handlat får man mejl med rabatter direkt istället.

Behövde också fylla på med världens bästa snabbinpackning/balsam Santé Brilliant Care! En del andra saker behövdes också. Att precis fått upp ögonen för mer avancerad make-up och samtidigt hålla igen för NYC-shopping går inte ihop. Inte Aubrey-rabatt heller för den delen. Jaja!

Det jag är mest nyfiken på i beställnigen är den här!

Dr Hauschka Stone Colour Palett!

Kan knappt bärga mig tills den kommer hem!

Har provat flera gånger i butik och den är så fin! Var och swatchade senast igår faktiskt i denna välsorterade butik. Det blir nog lättare att få till snyggt med skuggor som är sammansatta för att passa med varandra. De två mittersta nyanserna påminner mycket om Eyeshadow Duo 07 från nya kollektionen märkte jag efter ivrig pillande i proverna. Finns också på Bio-Naturel om man ändå köper något därifrån.

Eyeshadow Duo 07

Gillade ni bilder på innehållet i paketen kan jag göra samma med det här. Tycker att det är kul ibland att läsa men inte alltid.

Vill ni se mer paketinnehåll?

Annonser
5 comments
  1. Agnes - Ekolicious said:

    Tycker bara att det är roligt att se vad andra har shoppat! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: