Fiffigt onödigt

En del av varumärket Full Circles sortiment finns på iHerb, de har miljövänliga rengöringsborstar, trasor m m som verkar trevliga. Tittade på deras hemsida och hittade då den här märkliga produkten. Se hur den används här. Förbered er på att bli o-imponerade.

Come Clean

Den stora innovationen med den här flaskan är att det är en sprayflaska och citruspress i ett! Oj vad man har saknat det!! Not! Superbra om fler använder naturliga rengöringsmedel tack vare den här flaskan men dess nödvändighet är ju lika med noll!

Blir fascinerad över hur många onödiga produkter man kan komma på och än mer fascinerad över att de fyller ett behov på marknaden. Kan knappt se att den här gör det ett uns mer praktisk. Verkar ju bara dumt att ha en citruspress i flaskan hela tiden, den blir ju bara tung och man måste rensa ur fruktkött! Pressa separat och häll i saften istället.

Ibland förstår man förstås inte behovet förrän man provat men den här har jag svårt att se nyttan i. Utan att nämna några namn finns det ett visst företag som säljer dyra artiklar i plast vars upphöjda funktionalitet jag oftast ifrågasätter men i vissa fall är deras produkter faktiskt väldigt praktiska.

Naturliga städtips som inte kräver specialutrusning finns under kategorin I hemmet och under taggen städning.

Tycker ni att det är lika onödigt som jag eller finns det någon fördel med den här som jag inte ser?

4 kommentarer
  1. Lena sa:

    🙂 Njae jag ser nog heller ingen vits med denna produkt. Känns lite sunkigt faktiskt. Är det så att den gamla manuella juicepressaren inte är lika vanlig i USA längre? Tänker på det hon sa ”Looks like my granny´s old citrus juicer” kan ju visa på att den nått retro? 🙂 (Själv har jag en här hemma som jag använder dagligen)
    Ha ha ang. ”plastföretaget” Jag sålde sådant för ca 17 år sedan och har mängder här hemma. Tycker såklart att de är kanon, även om man klarar sig fint utan många av produkterna.

    • Fattar inte den kommentaren heller, det måste väl finnas manuella juicepressar i USA också. Vad använder de annars? Bara en elektrisk?

      Missförstå mig rätt. Plasföretaget har mycket bra men på de partyn jag varit framställs det alltid som att just den saken de visar upp är avgörande för att göra en viss sak. Minns så väl ett bröd som de bakade i en non-stick form så att det blev ett högt bröd. Exakt samma sak som gamla grytbröd bara i en annan ”behållare”. Minns också ett decilitermått som var så himla prkatiskt för att det kunde stå själv. Öhh, ja det kan ju alla som inte har rund botten. Precis som att man inte skulle kunna hälla citronjuice i vilketn sprayflaska som helst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: