Den oumbärliga flaskan med citruspress igen

För den som vill se känna på den oumbärliga sprayflaskan med inbyggd citruspress i verkliga livet så finns den på Verner & Verner i Nordstan, Göteborg. Hittar den inte i webbshoppen däremot.

Såg den lustigt nog dagen efter jag skrivit om den. Skall inte göra mig för lustig för jag förstår och applåderar intentionen. Det är bara det att jag alltid vill  förenkla saker. Flaskan i sig är riktigt snygg tycker jag!

Come Clean

I butiken fanns också en del andra saker från Full Circle home. Fina saker med miljöprägel. Flera specialborstar och liknande som jag återigen kan ifrågasätta nödvändigheten av men inte mindre praktiska för det.

En vanlig diskborste fungerar till mycket tycker jag. Man kan i princip får bort allt med den bara man använder ”front- och sidoskraporna” och borsten på rätt sätt. Lite bikarbonat och citronsyra på det och man kan utföra mirakel. Tar man vara på sin diskborste håller den länge. Förvisso är inte materialet det miljövänligaste i konventionella diskborstar men å andra sidan är det extremt miljövänligt att använda samma sak länge. Det är grundläggande för en miljövänlig livsstil. Bort med slit och släng!!! Nästa diskborste får nog bli en miljövänlig från Full Circle.

Kolla också kompostsystemet som verkar riktigt smidigt och mer luktfritt. Genialt vad det verkar!

Fresh Air

En del av Full Circles sortiment finns som sagt på iHerb. Tyvärr inte kompostssytemet.

Annonser
4 comments
  1. Lena said:

    Måste säga att jag blir lite sugen på ”Grunge Buster”! Tycker den e lite fräck – och så kan man hänga den:-) Var också lite nyfiken på kompostsystemet. Där jag bor har vi stor kompostlåda, så det systemet hade varit en trevlig lösning för oss.

    • De ser verkligen smidigt ut! Om man nu har plats med en låda skräp i kylen…

  2. Lena said:

    … ska man ha det i kylen? Det missade jag. Tänkte att det var ju tätt lock (eller kanske inte) Isåfall – inte en chans! (knappt att vi får plats med det som hör hemma där ju!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: