iHerb-leveranser

För ett tag sedan hörde jag flera som hade problem med paket från iHerb. Upplevde det själv. Nu på senaste har mina paket kommit fram rekordsnabbt! Ibland under en vecka!

 

Får ni också era paket snabbare nu?

Annonser
9 comments
 1. Helenb said:

  När det var på tal om paket förut tog det lite mer än en månad för paketet att komma fram. Nästa jag beställde kom på en vecka så jag beställde ett till som tog en månad på sig igen 😦 Det jag märkte på märkningen på paketen var att de som tog lång tid hade åkt genom frankrike, vilket inte det snabba paketet hade gjort. Fattar inte vad det ska dit att göra, tyskland går ju snabbare. Annars har alla paket innan gått på en vecka tio dagar.

 2. Förut upplevde jag precis som du att det kunde ta 2-6 veckor för dem att komma. 2 har jag räknat med, men 4-6 kändes lite långt. Men de två senaste kom väldigt fort. Ett paket kom på två veckor och ett på absolut rekordtid; 9 dagar! 🙂

 3. Jag fick hem tre paket ganska nyligen, två kom på en vecka och det sista tog något längre tid men ändå väldigt fort 🙂 Skönt om det börjar gå snabbare med leveransen.

 4. Kristin said:

  Samma här, de två sista paketen kom på en dryg vecka! Sen fick jag också en fråga fr kundservice hur lång tid det hade tagit eftersom de jobbade med flera alternativ, de kanske hade fått lite kritik fr europeiska kunder?
  Beställde ett nytt igår, hoppas att det går lika fort!
  Har du provat vitamin c-serumet förresten, väldigt nyfiken 🙂

 5. Rana said:

  ja min senaste kom också inom 1 vecka 🙂 tänkte att jag nog bara haft tur :p
  i somras tog det upp till 4-6 vec för paket att komma. 2 v om jag hade tur.
  Hoppas deras snabbhet håller sig 🙂

 6. eKorren said:

  Jag fick också svara på en kundservice-enkät sist (aug-sept), så de har säkert fått kritik. Då tog det inte ens tio dar för mitt paket att komma fram, men en kompis fick vänta en hel månad i våras.

 7. Agnes - Ekolicious said:

  Det var ett tag sedan jag beställde sist, men det börjar bli dags att fylla på med deo (just nu använder jag en kristallsten, funkar helt ok men börjar sakna en ”riktig” deo!) och mitt älskade kokosschampo! Skönt att höra att det börjar bli bättre med leveranserna igen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: