Core Collection

Utseendet på Real Techniques gillar jag fortfarande inte men funktionen är super. Det är verkligen så stor skillnad att använda riktigt bra borstar. Förvisso har jag kommit en bit med EcoTools men de är så himla basic och inte alls lika uttänkta. Att borsta på lite puder krävs inte så mycket till men att få riktigt snygg applicering av skuggor, concealer o s v blir skillnaden tydligare. Har hunnit testa Core Collection mer nu så här kommer ett utlåtande. Från vänster:

Contour brush

Använder den just till kontuering, i hela ansiktet. Fungerar utmärkt för det men också för att sätta concealer kring ögonen. Går också att använda till foundation men inte en favorit för det.

Foundation brush

Många tycker att den är alldeles för liten för foundation. För att täcka hela ansiktet är den i minsta laget men att bara jämna ut i mitten går det utmärkt. Använder den mest för concealer under ögonen vilket den är perfekt till. Finishen blir så fin.

Detailer brush

Har inte direkt använt så mycket men för punkt-behandling är den bra om man behöver det. Också bra som läppensel.

Buffing Brush

Använder till både puder, mineral- och flytande foundation. Var lite skeptisk till att buffa in foundation i min torra hud, det skall tydligen vara mindre fördelaktigt då de små torra hudflagorna ställer sig åt fel håll men icke. Kan tycka att det är onödigt med verktyg när det fungerar så bra med händerna men med vissa foundations blir resultatet ännu bättre.

Väskan är väldigt bra att ta med men jag använder den inte uppfälld som här.

Annonser
4 comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: