Tjocka mörka fransar utan mascara

Har lärt mig massor från Wayne Goss kanal. Han delar med sig av alla proffstrick.

Det här är ett av de bästa hands-on tipsen tycker jag. Det går ut på att använda en rak eyeliner-borste/push liner vid fransroten. Det ger intryck av tjockare fransar. Alla kan använda sig av detta, kvinnor som män. Smink som inte syns utan bara är. Perfekt när man vill förstärka drag men inte se sminkad ut, t ex på kort.

Du behöver en rak eyelinerborste och skugga eller eyeliner i valfri mörk färg. Täck toppen av borsten med färg och pressa in färg vid fransroten, helst underifrån. Goss visar exakt hur man gör i videon men snackar också om ovidkommande saker. Man kan också använda en penna på övre vattenlinjen för att få liknande effekt men man kommer då inte in emellan fransarna på samma sätt.

 Eyeliner Brush

Finns bl a hos Coastel Scentse.l.f. eller i butiker som säljer konstmaterial. Har letat lite i konstbutiker och mycket riktigt finns många penslar av den här typen men de jag har hittat har väldigt långt skaft. Långt skaft gör att man måste hålla sig långt ifrån spegeln eller ha en väldigt liten spegel så man inte stöter i. 

Annonser
2 comments
  1. Maria Helena said:

    Sjukt bra! Har faktiskt aldrig testat att trycka in en skugga i fransrötterna. Borde funka bra för mig då jag har problem med att få både kajal och eyeliner att stanna på plats, blir alltid smetigt väldigt snabbt.. Har du sett att Linda Hallberg gör detta med mascara?

    • Det borde ge bättre hållbarhet för dig då!

      Följer inte henne och inte sett. Är hon noga med att lägga ordentligt med mascara vid rötterna men detta ger ännu mer effekt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: