Retro Glamour från Lily Lolo

Hur fint är inte det här kitet från Lily Lolo? Verkar också finnas i Sverige, hittar det inte i någon webbbutik tyvärr, pris i SEK också oklart. Någon som vet?

Retro Glamour Collection

Vill prova både mascara, kajal och läppstift från Lily Lolo!

Annonser
5 comments
 1. Hanna Li said:

  Köpte mascaran via Eleven och tycker om den, trots att jag upplever den som lite torr! Aktar jag mig inte blir den klumpig men tycker ändå att det är en av de bättre jag provat. Fäller inte, ger volym och är lätt att tvätta bort.

 2. Lena said:

  Läste på deras FB-sida:” …Vi har precis lanserat två underbara julkitt; Retro Glam Collection, pris 599 (värde 930 kronor) och Glamour Eyes Collection, pris 499 kronor (värde 750 kronor). Det första kittet finns i dagsläget att köpa på http://www.eleven.se, och även på http://www.nelly.se inom en snar framtid. Det andra kittet finns att köpa på de flesta utav Apoteksgruppens apotek. …”
  Låter fint! 🙂

  • Hittade inget något av dem hos varken Nelly eller Eleven. Kollade runt de vanliga ställena samt google innan jag skrev också….

 3. Lena said:

  ”Inom en snar framtid…” undrar när det är?

 4. Såg det i någon reklamutskick från eleven att man kunde få det om man köpte för en viss summa av Lily Lolo. Kommer inte ihåg detaljerna. Men nu när jag var inne och kikade på Eleven så har det dykt upp och går att köpa för 599 kr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: