Hälsosamma nudlar

Vill bara tipsa alla som är intresserad av lågkolhydratkost, glutenfritt eller lågkalori.

iHerb har Shirataki-nudlar i flera former. Exakt dessa finns i Sverige också men kostar då som bäst 24 kr, på iHerb är priset strax över 15 kr med dagens växelkurs. Skrivit lite om konnuyaku-roten som shirataki är gjort av här. Det är alltså i princip kalorifria och gjorda av vattenlösliga fibrer. Ätit dessa många gånger själv, väldigt bra substitut till pasta.

Angel Hair Pasta

Det finns också nudlar gjorda på sjögräs. Dessa har jag klickat hem nu men inte testat tidigare. Många gillar dem. De är även RAW-food. Finns i Sverige också men till ett annat pris. På iHerb kostar 340 g knappt 25 kr men i Sverige kostar 300 g 39 kr.

Vet att det kan vara lite knivigt att köpa tunga varor men samtidigt hålla sig under 4 lbs och över $40. Om man däremot köper mycket dyrare saker som väger lite såsom smink är dessa varor perfekta för att utnyttja hela den tillåtna vikten. För övrigt kan varor faktiskt väga upp till 4.1 lbs har jag märkt. Man kan då fortfarande välja det billiga fraktalternativet men över 4.1 lbs försvinner det.

Förresten, använder alltid denna valutaomvandlare. Det är inte säkert att banken använder exakt samma växelkurs men det skiljer inte på många kronor.

Annonser
2 comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: