20% på allt hos Sleep in Silk!

OTROLIG 48-TIMMARS REA

20% RABATT PÅ HELA SORTIMENTET

Gäller till och med 22:a december, kl.11.00

Ange kod: 48timmar

 

 

Fraktfritt året ut!

Annonser
9 comments
 1. Smilla said:

  Vill inte lägga sordin på köpglädjen och allt ska man ju bilda sig en egen uppfattning om, men jag blev lite besviken på deras produkter. Jag har testat duschkrämen (intensiv), handkrämen (anti-aging) och deras body lotion (vital). Dofterna är verkligen gudomliga och innehållet suveränt, men det räcker inte ända fram tycker jag. Duschkrämen känns lite ”sträv” och har den där lösa konsistensen av gelé som naturliga duschkrämer ofta har, jag upplevde att jag inte kände mig ren efteråt. Löddrade knappt alls (vilket jag inte har något problem med om man ändå får en ”ren” känsla). Båda krämerna var ganska ”torra” och odryga, fick ingen mjuk och krämig känsla som jag vill ha av det jag smetar på mig. Dessutom så dröjer det ganska länge innan det kryper in ordentligt i huden.

  Krämerna använder jag ändå p g a doften, men jag kommer inte att köpa igen. Jaja. Hoppas ändå att du diggar dem, man har ju så olika preferenser! 🙂

  • Alltid bra med andras omdömen oavsett! Tusen tack! Låter inte som någon höjdare. Tål att tänkas på lite till. Har sällan problem att krämer inte går in, beror på min fukttörstande hudtyp.

 2. Smilla said:

  Oj, kommenterade fel inlägg uppenbarligen. Sorry!

 3. Kasia said:

  TACK Ingrid för att du har skrivit så mycket om siden! Och tack för detta inlägg – nu har jag äntligen beställt örngott i siden och strumpor. En liten beställning till att börja med för att se vad jag tycker om siden. Är nyfiken på om mitt hår kommer gilla siden och blir mindre frissigt. Så tack för att du tjatar på oss om bra saker!

  • Hoppas att du gillar det lika mycket som jag. Har bara testat Siden Selmas strumpor men på mig kasade de ner lätt. Är iofs van vid stödstrumpor så det är inte så konstigt. Så länge jag inte går mycket går det bra. Bara en liten friskrivning så att du inte tröttnar på siden för att strumporna inte sitter uppe. Perfekta att sova i eller ha underst i skidpjäxorna.

   • Lydia said:

    Mina strumpor från Siden Selma är typ det bästa jag köpt i hela mitt liv. Jag svettas väldigt lätt om fötterna om dom är instängda (läs: i skor en hel dag), så när jag tar av mig skor brukar en inte helt angenäm doft sprida sig i min direkta närhet om man säger så. Med sidenstrumpor blir jag ibland inte ens fuktig om fötterna. Geni. Ska bara ha sidenstrumpor hädanefter. Love it.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: