Olika borstar till extra bra priser

Skrev ju för ett tag sedan att iHerb tagit in bdellium tools som gör högkvalitativa sminkborstar, favorit hos bl a en youtubare jag gillar.

De har numera det mesta i serien Green Bambu som skall vara ”eco-friendely”. Mer om de olika serierna i det gamla inlägget eller på hemsidan.

Denna vecka, fram till onsdag kl 18 onsdag svensk tid, har iHerb extra bra priser på bdellium. Ett par är det t o m 50% rabatt på.1

När vi ändå är inne på borstar och rabatt är det också erbjudande Radius som har tandborstar och tandtråd. De ser lite egna ut men verkar väldigt bra!

Serien Source verkar extra intressant. De är gjorda av bio-plastic som enligt hemsidan är ”made from non-petroleum sources” och återvunnet material från sedlar, trä och papper. Huvudena är utbytbara vilket gör att mindre material går åt vid varje byte. Handtagen är ergonomiska och anpassade efter vilken han man använder. Är väldigt sugen på en Source.  Handtagen skall inte känns träaktiga då de är överdragna av plast.

Vill också passa på att tipsa om det även kommit in fler sminkborstar från Eco Tools som ser intressanta ut. Gillar inte att metalldelen numera är bronsfärgad istället för silver, rent estetiskt alltså.

EcoTools 6 Piece Day to Night Set

När vi ändå är inne på sminkborstar. Har ju tjatat en del om det under hösten.

Vill se vad jag numera har i min samling?

Kan visa mina favoriter eller vad ni önskar. Att visa alla kan dock bli svårt, i så fall får det bli i flera omgångar. Har inte heller kunnat testa så mycket olika skuggborstar då jag haft en del eksem på ögonlocken, vill inte hålla på för mycket där då. Till våren så blir det säkert bättre.

Skriv en kommentar om vad ni vill se! Annars tror jag att ni bara är trött på borst-inlägg!

Annonser
3 comments
  1. Lydia said:

    Inte trött alls! Jag skulle väldigt mycket uppskatta inlägg om borstar, gärna borstar för ögonen och för foundation (alla varianter, creme-, puder- och flytande foundation).

  2. Hanna said:

    Ja dina favoriter vore kul att se 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: