Eyeliner masterclass

Eyeliner är ett enkelt sätt att göra sminkningen mer glamourös och ”edgy”. Här visar Pixiwoo flera bra tekniker för olika ögonformer.

De använder gel liner som inte är vanligt inom den naturliga världen. Man kan använda en flytande, Dr Hauschkas omtyckta. Det går också att använda kajal som man värmer upp mot handen, målat en rejäl klutt på ovansidan av handen och så att säga plockar färg därifrån. Man kan också pensla på direkt från kajalen på en pensel, se t ex 2. 25 in i den här videon som är en annan favorit.

Annonser
4 comments
 1. Lotta said:

  Åh, äntligen nån som gör eyeliner med vinge på ögon som är lite riktade neråt som på den andra tjejen, den blonda! Jag har lite såna ögon och har alltid tyckt att det är så svårt. Tack 🙂

  • Ja det är verkligen skillnad på olika ögonformer. Min globlinje gör att det blir veck där linjen skall gå, inte heller helt självklart hur man skall få till det.

   • Lotta said:

    Ja verkligen! Ah ok det förstår jag att det är lite svårt. Men nämnde de inte nåt om det i början på videon? Fast sen så visade de ju inget om det i och försig.,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: