Fler experter

Tro inte att jag kommer sluta att lägga upp youtube-klipp.

Här kommer ännu ett fiffigt trick. Som alltid lika kul att lära av riktiga proffs! Även om man inte vill ändra på något med sin nästa är det snyggt att förstärka dragen, särskilt på bilder!

 

Charlotte Tilbury är en berömd makeup artist och vän med Lisa Eldridge. Båda har assisterat Lady Dianas makeup artist Mary Greenwell. Se ytterst underhållande videos med Greenwell här.

Annonser
7 comments
 1. K said:

  Jag uppskattar verkligen de youtubeklipp du tipsar om! Min favorit är Lisa Eldrigde, som jag aldrig hade hittat utan din vägledning 😀 Intressant detta med nässkulptering, jag har provat själv ett par gånger, tror det var efter inspiration från Wayne Goss. Jag har inte haft så stor framgång än, det har sett lite smutsigt ut, särskilt i dagsljus. Men övning ger färdighet och ska prova vidare.

  • Hon är underbar! Roligt att jag inspirerat.

   Låter som att färgen på det mörkare pudret inte är perfekt om det ser smutsigt ut. Det är inte lätt att hitta bra kontueringspuder. Mitt tips brukar vara att köpa ett mörkare puder eller mörkare puderfounation.

 2. Verkade ju hur enkelt som helst! 🙂
  Måste testa det på min morsa när jag hälsar på henne i sommar, hon tycker att hon har för bred näsa nämligen…

  • Visst gör det! Misstänker att det är lite svårare än det ser ut men med övning så! På ett sätt känns det så trist att lägga upp saker som korrigerar ens utseende på det sättet men samtidigt är det ju bra att man kan förstärka och förbättra! På bild och film är det nästan ett måste för att inte se helt platt ut i ansiktet. Min sambo är väldigt ivirig med kameran på semsterar o liknande och jag blir alltid besviken över hur tråkig man ser ut på bild i förhållande till verkligheten. Nu har jag lärt mig att markera bryn, kindben och läppar mer när kameran är med. Mycket roligare att titta på bilderna sedan för en fåfäng typ som mig….

   • Känns ju iallafall som ett bättre alternativ till plastik-kirurgi , olika fillers m.m. att förstärka och förbättra utsee´ndet med smink 🙂
    Jag vill helst inte bli fotograferad utan smink heller, utan ifyllda eller färgade ögonbryn och mascara på bilder är det verkligen inget kul att se på bilderna sen, tycker att jag smälter in i väggen då typ…

 3. Lydia said:

  Hej Ingrid vad himla glad jag blir att ”se” dig igen! En dålig känsla började gro inom mig, men jag är glad att du nu dyker upp igen. Du flyttstånkar väl och håller på. Tack för alla dina inlägg, jag uppskattar dom i min vardag.

  • Åhh så glad jag blir att du säger så! Det har varit lite skönt att inte känna att jag måste uppdatera i vanlig takt. Oftast går det av sig själv men nu när jag ägnat så mycket tankeverksamhet åt annat har idéerna inte sprutat ur mig direkt. Ska nog göra lite inlägg om mitt organiserande, inte helt långt i ifrån de vanliga ekorr-inläggen faktiskt.

   Jag slog rekordet i föreningen (ca 375 lgh totalt varav ca 40 sådana som min) för min typ av lägenhet med råge så allt fixande inför visningarna gav resultat. Många såg mina lösnignar och hur härligt man kan ha det på få kvadrat (bilderna är förvisso fina men energin i lägenheten går inte fram och alla detaljerna som gör den så trevlig). Nu är jag inne i en total organisations-fas. Hade det inte oorganiserat innan men nu är det på en helt ny nivå. Vill veta exakt vad vi har innan det flyttas med och allt ska ha sin plats i lådor och annat. Vi flyttar inte till nya förrän i slutet på augusti så jag har hela sommaren på mig att blogg och organisera 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: