Old Hollywood Inspired with Eldridge

Älskar ju klassiska sminkningar. Här visar Lisa Eldridge en riktigt glittrande fining.

Jag skulle personligen inte välja glitter utan precis som hon föreslår en guldskimrande. Larenim har två som guldigt skimrande, Immortal och 24 Karat Angel. Jag har Immortal och testad looken med den och en ljus skugga under, blev bra. Vill man få sakerna lite snabbare har Moyana Corgian en guldig skugga.  Kan tänka mig att även denna från Dr Hauschka och denna från Maria Åkerberg.

Om man vill ha glittrigare finns det hos bl a Moyana Corgian och Coastel Scents. Observera att det är små plastbitar och inte mineral. Det penetrerar ju inte huden så det spelar ingen större roll ändå. Om att handlar från Coastel Scents finns att läsa här och mer om sortimentet här.

Någon som inspireras?

Piffar ni er extra till julfestligheter?

Annonser
7 comments
 1. Anki said:

  Tänker mest på vilken fin felfri hy hon har och inte en rynka. Snygga fransar och bryn utan att behöva göra så mycket med dom. Men gillar alla hennes mejkar, hon är bra.

 2. K said:

  Snyggt! Men den slår inte min favorit av henne, makeupen där hon avslutar med ngn slags svart maskeradmask över ögonen. Den är fantastiskt glamourös!

  Med tanke på Eldridges ålder tror jag inte att hennes babysläta hy är ett resultat av naturen faktiskt. Möjligen använder hon ngn specialbelysning för sina videor som gör huden till en 15-årings, eller så är det det gamla vanliga; fillers etc. Vad det nu än är hon gör, fantastisk ser hon ut 🙂

  • Lydia said:

   Omg, hon fyller 47 i januari??

 3. K said:

  Glömde tacka för tipsen om guldig skugga Ingrid. Ska kollas upp 🙂 Har nämligen letat länge efter en bra guldskugga som inte är för mycket rött i.

 4. Tusen tack Ingrid för fint make-inspiration och jättebra tips på skuggor! Kände inte till Larenim, men det verkar vara ett väldigt intressant märke! Någon som testat det svenska Moyana Corgian? Verkar också mycket intressant! 🙂

 5. Lisa said:

  Mycket snyggt! Behöver verkligen inspiration nu. Sitter här tokförkyld med läpparna helt söndertrasade av munsår så ett sådant läppstift känns avlägset :-D. Hoppas vara frisk innan nyår iaf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: