iHerb-haul!

Det gillar ni va?

DSC_9004

Detta är innehållet i två paket. Här har ni den ena korgen hittar ni här. Andra korgen har en del plats kvar då Manuka-honungen inte finns i lager och inte heller är med i bild.

Mer om sakerna i nästa inlägg!

Annonser
7 comments
 1. Rana said:

  Hej söta! Kul att du är tillbaks!
  Ser fram emot reviews!

  Måste bara påpeka att yes manuka honung är underbar..men man bör satsa på minst 10 umf eller allra helst +20 om det är manuka effekten och egenskaperna man är ute efter..5 är väldigt låg och är nästan på samma nivå som ”vanlig” honung 🙂 Har själv använt manuka i 2-3 år nu! love it:))

  • Vad roligt att du tycker det! Heja-ropen gör att jag tar mig över den lilla puckeln med bildredigering och annat som är det tråkigaste med bloggandet. Önskar att ngn kunde göra det åt mig!! Har funderat på att ”sjunka” till mobilkamera/instagram-nivå (no offense men jag vill ha bättre bilder) för att göra det enklare. Blir sällan nöjd med mina bilder ändå men bättre iaf.

   Ang Manuka! Hade inte fattat det med +5 osv. Ska uppdatera med det och läsa på lite mer. Vilken rekommenderar du?

 2. Rana said:

  Vissa påstår att umf inte är viktig (tex guardian uk har en artikel)
  Men faktum är att det skiljer sig i styrka, finns massor att läsa på nätet men mest hittar man på engelska sidor som det mesta. Sverige är tyvärr inte så duktiga på detta med ”holistisk naturlig medicin”.

  Ett barnsjukhus (eller klinik) I Tyskland i Bonn har en avdelning för bräbnnskadade barn där dem använder manuka honung för läkande av brännskadorna. Den är bevisat effektiv mot resistanta stofylococker och mot de fruktade mrsa bakterierna..sjukhusmakterien.

  Jag reomenderar +20 umf. Ganska dyra är dem dock. 300 kr här i sverige :O . Jag köpte en burk för 2 år sedan då jag insåg att mina antibitiska medel för ansiktet bara skapade resistanta bakterier och dem har ingen verkan mot staff och använder enbart på mina hormonutslag :p och den har räckt så länge. Är kvar lite i botten av burken nu.
  Man kan ju även äta av den 😀 cirka en tesked om dagen på fastande mage 30 min innan annan föda.

  • Så är det men jag har inget problem med engelska.

   En rolig grej. När du skrev UMF läste jag det först som ”umpf”, allså som ”tryck”. Fattar du vad jag menar? Budskapet gick ju fram direkt om inte annat 😉

   Har du köpt manuka från iHerb?

 3. Rana said:

  Angående bilderna. Jag tycker det ser bra ut! :)) Men förstr hr du menar, jag är själv perfektionist med mina bilder.
  Vilken kamera använder du? Jag kanske kan komma med tips på hur man kan komponera osv? ❤

  • Vissa skäms jag för men jag skyller på ljuset…. 😉

   Jag är kass på inställningar. Om min sambo inte är hemma blir det tyvärr auto. Budget Nikon D3100 men olika gluggar, tar den som sitter på… Sambon är sjukt duktig på större motiv. Han nyttjar verkligen denna billiga kameran till max. Tyvärr är han inte det minsta intresserad av att ta bilder åt mig men ställer in om jag ber. Vi ha helt olika smak med redigeringen dock. Jag är ju inte ute efter att bilderna ska vara tekniskt bra, de ska vara snygga enligt min smak.

   Denna är tydligen såååå dåligt redigerad, för lite kontrast. https://ingridbbeautiful.files.wordpress.com/2013/03/12012013-dsc_3641.jpg?w=818&h=753 När sambon redigerar ser jag 10 år äldre ut för att kontrasten är så hög.

   Gillar mycket vita och viss överexponering samt något blå ton och fokus på rätt ställe såklart. Denna gillar jag t ex.

   Helst skulle jag ha en ljusbox och lampor till produkter….

   Har du några dummie-tips till mig tar jag tacksamt emot. Min sambo har noll tålamod att lära mig ngra… Ska sluta sortera hans tvätt eller något mohaha.

 4. Jag älskar iherb-hauls! Har du handlat från vitacost någon gång?

  Jag väntar fortfarande på min att mitt första iherbpaket ska komma hem till mig. Har väntat i 18 dagar, och längtar efter det! Hur lång tid brukar det ta för `dina paket? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: