Jag är en 27 år gammal dam som älskar att vara hemma och greja. På min blogg kommer ni att få läsa om mina bästa tips om naturkosmetik, en kemikaliefri vardag, vardagslyx på mitt sätt och andra tips som gör livet härligare. Vi kan kalla mig en lyxig husmor i 2000-talet som lever för det lilla som gör livet underbart! Lite mer om mig här.

Under lång tid har jag strävat efter att leva naturligt och enkelt utan att göra avkall på bekvämlighet eller lyx. Hösten 2010 gick jag över helt till naturkosmetik, kosmetika med naturligt ursprung och gärna ekologiska ingredienser. Det har jag inte ångrat en sekund.

Jag är ingen miljökämpe men tror att man mår bra av att använda så lite kemikalier som möjligt och att inte slösa i onödan. Det kan vara att tvätta miljövänligt, ta hand om sina tillhörigheter; kläder, skor, möbler, mat m m. Det är både roligt och sparar pengar och miljön. Istället får man möjlighet att köpa saker man verkligen vill ha!

Alla recensioner utgår från hur det fungerar på mig om jag inte skriver något annat. Har torr till normal hud i ansiktet med atopiskt eksem. På kroppen är jag inte särskilt torr men har lätt att få eksem. Mitt hår är också åt det torra hållet. Har långt, tjockt hår med många tunna strån och självfall.

Allt jag skriver är mina egna åsikter och erfarenheter. Jag tar gärna emot produktutskick och skriver om de allra flesta produkter jag får men det är alltid mina ärliga åsikter.

Kontakt: ingridbbeautiful@gmail.com

Svarar alltid på mejl och kommentarer!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: