Bikarbonat mot pormaskar

Jag älskar ju bikarbonat! En annan favorit är Youtube. Här är båda i kombination.

Kolla in här:

 

Baking Soda = bikarbonat = NaHCO3

Testat en gång. Har knappt pormaskar men visst blev huden ren och fin, porerna något mer sammandragna. Borde kanske test med bikarbonat och ytterst lite ricinolja som en pasta?

Påtal om bikarbonat, hittade en lista med massor av tips hur man kan använda bikarbonat. Många tips är snarlika men ändå.

8 kommentarer
  1. Sofie sa:

    Vilket bra tips! Jag har ganska dålig hy och har testat bikarbonatmasken två gånger och märker redan skillnad! 🙂

  2. Lydia sa:

    Hm… Hur ofta kan man göra detta tro?
    Jag känner ju att det sliter(?) lite på ansiktet, men då resultatet var så himla bra (aldrig haft så len och mjuk hy förut) vill jag ändå göra det igen – och igen! Men som sagt, hur ofta vågar man, för att inte störa hudens alla naturliga funktioner allt för mycket?

    • Vet inte riktigt. Så länge det inte känns obehaglig kan du säkert göra det varje dag bara du ser till att återställa det naturligt sura ph:t igen efter. Jag är ingen expert och har inte testat att göra själv ofta så gör vad du själv tror.

      • Lydia sa:

        Isf blir det nog max en gång i veckan. Allt som sticker/svider/bränner/irriterar lite i ansiktet (vilket den här metoden gjorde) tänker jag inte är så bra egentligen. Man ska vara snäll mot sitt ansikte. Men som sagt: resultatet! RESULTATET!
        (fniss)

        • Låter bra! Underbart att du fått sådant resultat! Skall nog gå och smeta in mina små stackare snart.

Lämna en kommentar